Економне опалення ресторану
По-справжньому хороший ресторан завжди продуманий до дрібниць. В такому випадку опалення ресторану грає важливу роль в його облаштуванні, оскільки комфортна обстановка та «атмосферность» закладу допомагає закохати в себе клієнта ще навіть до того, як він спробував першу страву. Система опалення для ресторану може бути автономною або підключатися до центральної котельні будівлі. Обігрів ресторану бажано організувати до настання холодів, щоб мати можливість налагодити систему, випробувати її і передбачити бюджет на опалення при зниженні температури повітря в холодний період року.
Установка системи опалення в ресторані вимагає професійного підходу, оскільки не можна забувати, що такий заклад - суспільний, а значить має бути безпечним для відвідувачів та відповідати нормам законодавства. Також будь-який власник, безумовно, хоче знизити витрати на опалення, а значить, варто потурбуватися про енергозберігаючі характеристики системи. Ринок систем обігріву пропонує різні варіанти збереження коштів на опаленні ресторанів - установка лічильників, терморегуляторів, більш економічних джерел тепла в порівнянні з традиційними і, навіть, використання альтернативних джерел енергії для отримання тепла. Ціна комфорту також буде залежати від зовнішньої температури і кількості тепловтрат, які зазвичай відбуваються в приміщенні закладу. Обігрів ресторанів повинен бути стабільним, але при цьому легко регулюватися по зонам, і залежно від часу доби.
Інфрачервоні обігрівачі для ресторанів
Для того щоб швидко встановити систему опалення, необхідно вибирати обігрівачі, які легко монтуються і підключаються до системи без отримання попередніх дозвільних документів та перевірок. Обігрівачі для ресторанів - електричні конвектори, а також інфрачервоні панелі - є популярним і зручним варіантом швидко забезпечити необхідний рівень температури в приміщенні. Однак є суттєва різниця між ними, яка, перш за все, впливає на економічність системи. Опалення ресторану за допомогою інфрачервоної системи обігріву забезпечується тепловими променями, які нагрівають певну зону і предмети, які знаходяться на її території. Поглинене тепло довше зберігається в предметах і повільніше передається в повітря. Інфрачервоні обігрівачі для ресторанів - це вигідне придбання, оскільки в таких закладах люди постійно перебувають у контакті з навколишніми предметами (це і стіл, і стільці, і посуд), а значить, зможуть безпосередньо відчувати тепло. Ефект поглинання тепла поверхнями також призводить до того, що 98% споживаної енергії обігрівачами йде на якісне опалення, а не випаровується разом з повітрям. Восени таке ІЧ опалення можна використовувати для того, щоб забезпечити якісне опалення літнього майданчика.
Опалення ресторану Cruise в місті Рівне
Стельові інфрачервоні обігрівачі Теплов пройшли сертифікацію в Україні та ЄС і є абсолютно безпечними для людського здоров'я. Саме тому інфрачервоні системи опалення від ТМ Теплов популярні в багатьох містах нашої країни. Нещодавно ми закінчили установку системи опалення ресторану Cruise. Стильні та лаконічні обігрівачі Теплов ідеально вписалися в інтер'єр закладу. Ми використовували обігрівачі для опалення місць, де будуть відпочивати клієнти, а також встановили кілька для створення своєрідної «теплової завіси» в місцях, де простежуються найбільші тепловтрати. Це допоможе заощадити витрати і не випускати тепло з приміщення назовні. За детальною інформацією про роботу, а також для розрахунку інфрачервоної системи опалення для Вашого ресторану або кафе можна звернутися за контактами, вказаними на сайті.