Інфрачервоне опалення м'ясокомбінату: краще рішення по надійності і ефективності
Інфрачервоні (ІЧ) обігрівачі ТеплоV - універсальне рішення для опалення будь-яких видів об'єктів. За 15 років існування на ринку вони довели свою ефективність в умовах торгових і розважальних центрів, відділень банків, виробничих цехів, складських приміщень, квартир, дач, будинків та ін. Нещодавно наша компанія створила систему опалення м'ясокомбінату на підставі інфрачервоних обігрівачів. Таке обладнання дозволить підтримувати комфортну температуру в приміщенні цехів з мінімальними витратами енергоресурсів.
Особливості інфрачервоних обігрівачів серії «П»
Опалення для м'ясокомбінату побудовано на інфрачервоних обігрівачах з промислової серії (моделі П2000 і П3000). Вони відмінно зарекомендували себе в роботі в великих за площею і нестандартних приміщеннях. Дане обладнання в процесі експлуатації демонструє показники, недоступні класичним системам опалення. Один обігрівач здатний:
- забезпечити температуру + 20С всередині приміщення площею 20 м2 при температурі навколишнього середовища -26 0С;
- підтримувати комфортну температуру в цеху м'ясокомбінату площею 40 м2 в період міжсезоння (до -4 0С);
- ефективно працювати як додаткове опалення в приміщеннях, площа яких не перевищує 40 м2.
Наше інфрачервоне опалення для м'ясокомбінату може встановлюватися в цехах, висотою від 3-х і до 15-ти метрів. Залежно від специфіки кожного приміщення, передбачено закріплення обігрівачів або на конструкціях світлового забезпечення або на тросах з окремими кронштейнами.
Ми доопрацювали обладнання під запити замовника і специфіку м'ясокомбінату. Зокрема, обігрівачі вбудовані в корпус з нержавіючої сталі. Таке рішення забезпечить надійний захист приладів опалення м'ясокомбінату від появи корозії внаслідок регулярного впливу підвищеної вологості і істотно продовжить період їх служби. На обладнання поширюється 10-річна гарантія, хоча ми впевнені, що воно ефективно працюватиме не менше 25 років.
Переваги інфрачервоного опалення
Підвищеної популярності і затребуваності ІЧ обігрівачів серед приватних осіб, промислових об'єктів і м'ясокомбінатів, зокрема, посприяли вагомі переваги даного обладнання:
- Висока швидкість нагріву. Щоб людині стало тепло від масляного радіатора, потрібно близько 30 хвилин часу. У конвекторах це процес відбувається швидше, але складність в тому, що нагріте повітря легше холодного, тому він буде підніматися. Людина відчує тепло тільки після того, як повітряні маси перемішуються. Інфрачервоне опалення м'ясокомбінату починає обігрівати персонал вже через 27 секунд після включення.
- Прямий нагрів. Інші види обігрівачів спочатку нагрівають повітря, а вже він передає тепло стін, меблів, людям і інших предметів, що знаходяться в приміщенні. ІЧ обігрівач вже спочатку обігріває споживачів. Тобто енергія буде повністю витрачатися на створення комфортних умов роботи для персоналу.
- Економічність. ІЧ-обігрівачі не нагрівають кімнату цілком, а діють локально. Щоб прогріти приміщення площею 20 м2, масляний прилад зажадає 1500-2000 Вт, а інфрачервоний - близько 700 Вт. Низький рівень споживання енергії істотно скорочує терміни окупності. Так, ціна інфрачервоного опалення м'ясокомбінату спочатку здається немаленькою, але система окупиться максимум за 3-4 роки.
До переваг інфрачервоного опалення також можна віднести безшумність роботи, відсутність конвекційних процесів, тривалий період служби.
Ми впевнені, що кожен, хто ще вирішить купити стельові обігрівачі як для м'ясокомбінату, так і на інші об'єкти у ТеплоV, залишаться задоволеними ефективністю і надійністю роботи устаткування, і співпрацею з нашою компанією в цілому.