Опалення м'ясокомбінату за допомогою ТМ Теплов

Інфрачервоне опалення м'ясокомбінату: краще рішення по надійності і ефективності

Інфрачервоні (ІЧ) обігрівачі ТеплоV - універсальне рішення для опалення будь-яких видів об'єктів. За 15 років існування на ринку вони довели свою ефективність в умовах торгових і розважальних центрів, відділень банків, виробничих цехів, складських приміщень, квартир, дач, будинків та ін. Нещодавно наша компанія створила систему опалення м'ясокомбінату на підставі інфрачервоних обігрівачів. Таке обладнання дозволить підтримувати комфортну температуру в приміщенні цехів з мінімальними витратами енергоресурсів.

Особливості інфрачервоних обігрівачів серії «П»

Опалення для м'ясокомбінату побудовано на інфрачервоних обігрівачах з промислової серії (моделі П2000 і П3000). Вони відмінно зарекомендували себе в роботі в великих за площею і нестандартних приміщеннях. Дане обладнання в процесі експлуатації демонструє показники, недоступні класичним системам опалення. Один обігрівач здатний:

  • забезпечити температуру + 20С всередині приміщення площею 20 м2 при температурі навколишнього середовища -26 0С;
  • підтримувати комфортну температуру в цеху м'ясокомбінату площею 40 м2 в період міжсезоння (до -4 0С);
  • ефективно працювати як додаткове опалення в приміщеннях, площа яких не перевищує 40 м2.

Наше інфрачервоне опалення для м'ясокомбінату може встановлюватися в цехах, висотою від 3-х і до 15-ти метрів. Залежно від специфіки кожного приміщення, передбачено закріплення обігрівачів або на конструкціях світлового забезпечення або на тросах з окремими кронштейнами.

Система опалення м'ясокомбінату Система опалення м'ясокомбінату Система опалення м'ясокомбінату

Ми доопрацювали обладнання під запити замовника і специфіку м'ясокомбінату. Зокрема, обігрівачі вбудовані в корпус з нержавіючої сталі. Таке рішення забезпечить надійний захист приладів опалення м'ясокомбінату від появи корозії внаслідок регулярного впливу підвищеної вологості і істотно продовжить період їх служби. На обладнання поширюється 10-річна гарантія, хоча ми впевнені, що воно ефективно працюватиме не менше 25 років.

Переваги інфрачервоного опалення

Підвищеної популярності і затребуваності ІЧ обігрівачів серед приватних осіб, промислових об'єктів і м'ясокомбінатів, зокрема, посприяли вагомі переваги даного обладнання:

  1. Висока швидкість нагріву. Щоб людині стало тепло від масляного радіатора, потрібно близько 30 хвилин часу. У конвекторах це процес відбувається швидше, але складність в тому, що нагріте повітря легше холодного, тому він буде підніматися. Людина відчує тепло тільки після того, як повітряні маси перемішуються. Інфрачервоне опалення м'ясокомбінату починає обігрівати персонал вже через 27 секунд після включення.
  2. Прямий нагрів. Інші види обігрівачів спочатку нагрівають повітря, а вже він передає тепло стін, меблів, людям і інших предметів, що знаходяться в приміщенні. ІЧ обігрівач вже спочатку обігріває споживачів. Тобто енергія буде повністю витрачатися на створення комфортних умов роботи для персоналу.
  3. Економічність. ІЧ-обігрівачі не нагрівають кімнату цілком, а діють локально. Щоб прогріти приміщення площею 20 м2, масляний прилад зажадає 1500-2000 Вт, а інфрачервоний - близько 700 Вт. Низький рівень споживання енергії істотно скорочує терміни окупності. Так, ціна інфрачервоного опалення м'ясокомбінату спочатку здається немаленькою, але система окупиться максимум за 3-4 роки.

До переваг інфрачервоного опалення також можна віднести безшумність роботи, відсутність конвекційних процесів, тривалий період служби.

Ми впевнені, що кожен, хто ще вирішить купити стельові обігрівачі як для м'ясокомбінату, так і на інші об'єкти у ТеплоV, залишаться задоволеними ефективністю і надійністю роботи устаткування, і співпрацею з нашою компанією в цілому.

Отопление мясокомбината инфракрасное отопление мясокомбината система отопления для мясокомбината